Συνέχεια φιλικών για το πόλο της Νίκης

Φιλικών συνέχεια για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Η δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος πλησιάζει (18-20/03) και οι άνθρωποι της ομάδας έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη προετοιμάζουν την ομάδα για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αφού πρώτα την Παρασκευή 04/03 φιλοξένησε την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, την Κυριακή 06/03 ταξιδέψε μέχρι την Κοζάνη για φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Κ.Ε Κοζάνης και μάλιστα με τρεις κατηγορίες, αυτή του παιδικού, καθώς επίσης και του μίνι-παίδων και του προ-μίνι (under 11).

Τα φιλικά διεξήχθησαν πρωί και απόγευμα, με τα προ-μίνι να δίνουν την σκυτάλη στους μίνι-παίδες και αυτοί με την σειρά τους στους παίδες.

Τα χαμογέλα των παιδιών, οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που κερδίζουν παίζοντας συνεχώς και οι φιλίες που αναπτύσσονται είναι το μεγαλύτερο κέρδος από τα παιχνίδια αυτά και γι αυτό οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου σκοπεύουν να συνεχίζουν την διοργάνωση όσο δυνατόν περισσότερων αγώνων.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης οφείλει να ευχαριστεί την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ομάδα της Κ.Ε. Κοζάνης για την φιλοξενία της.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις