Αυλαία με νίκη για τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, 2-1 τον Κένταυρο Ν.Π.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο Ιάσων κατάφερε να πάρει την νίκη επί του Κένταυρου μετά από 100 λεπτά παιχνιδιού (!). Ροδοβίτης και Τσίγγας πέτυχαν τα δυο τέρματα και πλέον η ομάδα της Άλλης Μεριάς σχεδιάζει την επόμενη χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση των 15 πρώτων λεπτών παιχνιδιού. Ο Τσούντζουλας από τα αριστερά πραγματοποίησε μια χαμηλή σέντρα στην περιοχή του Ιάσονα, στέλνοντας την μπάλα στο χέρι του Γούσια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Παγωνόπουλος ήταν κοντά στην φάση και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κενταύρου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλέξανδρος Γώγος, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Παναγιωτίδη.

Ο Ιάσων τρία λεπτά αργότερα είχε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χριστοδούλου εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η γηπεδούχος ομάδας άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Χριστοδούλου εκτέλεσε φάουλ στην μεσαία γραμμή με αποδεκτή τον Ροδοβίτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

Το 1-1 από τον Κένταυρο έγινε πέντε λεπτά αργότερα με τον Λαλόπουλο να κάνει λάθος και να χάνει την μπάλα από τον Σεφέρι, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ ισοφάρισε το παιχνίδι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 11 λεπτά μετά το πέρας των 90 λεπτών με τον Τσίγγα να κάνει ένα άψογο τελείωμα μετά από σέντρα του Χριστοδούλου από τα δεξιά, για το 2-1 δημιουργώντας ενθουσιασμό στην εξέδρα!

Ο Ιάσων τερμάτισε στην 4η θέση και κοιτάει πλέον την επόμενη χρόνια και την προετοιμασία, η οποία όπως και κάθε σεζόν θα ξεκινήσει από νωρίς, θέτοντας της βάσεις για μια σεζόν κατά την οποία θα επιχειρήσει να κάνει μια επιτυχημένη πορεία και να πετύχει τους στόχους τους οποίους θα θέσει από την αρχή.

ΙΑΣΩΝ: Θ. Παναγιωτίδης, Λούλος, Χριστοδούλου, Λαλόπουλος (52’ Λάσκος), Γούσιας, Τσιορτός, Τόρο (52’ Βέτσικας), Καραναστάσης (60’ Τσίγγας), Νταφόπουλος (47’ Μπάλλας), Χρηστάκης (47’ Τσινίκας), Ροδοβίτης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κολοβός, Τσέλα, Λαμπαδάρης, Α. Γώγος, Λιάντζουρος, Α. Σεφέρι, Δροσίτης, Β. Γώγος, Καμάμι (75’ λ.τρ. Κλιάρης), Κ. Σεφέρι, Γ. Ζούζουλας.

Ο προπονητής του Ιάσονα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις, στις οποίες απευθύνθηκε στον κόσμο του Ιάσονα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήσασταν κοντά στην ομάδα και στα παιδιά αυτή την σεζόν. Όλοι μας ξέρουμε ότι για να ακολουθείς και να παίζεις σε μια ομάδα στο τοπικό χρειάζεται τρέλα και αγάπη, κάθε βαθμός φέτος ήρθε πραγματικά με αίμα και ιδρώτα και δεν μας χαρίστηκε τίποτα, με γκολ στο 90, με ανατροπές, εχθρικά γηπεδα και πολλά άλλα.

Ας μείνουν λοιπόν αυτές οι εικόνες μέσα στην βροχή σαν αναμνήσεις μιας δύσκολης αλλά όμορφης σεζόν και να αποτελέσουν την βάση στην οποία θα χτιστεί ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο μια ακόμη πιο δυνατή παρέα μια ακόμα πιο δεμένη ποδοσφαιρική οικογένεια για την επόμενη χρονιά.
Ραντεβού στο γήπεδο και στις κερκίδες και την νέα σεζόν.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις