Μουρτζίνος: “Ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καταφέραμε κάτι απίστευτο”

Το δικό του σχόλιο για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποίησε, στον αέρα της εκπομπής “Clasico” του “Βόλος 986”, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κι έφορος του τμήματος, Δημήτρης Μουρτζίνος.

Αναλυτικά:

“Ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου η Κυριακή, υπό την έννοια ότι ένα τμήμα του που, μέχρι στιγμής, δεν ήταν σωστά αναπτυγμένο, με την έλευση του Περικλή Ξύδη και τον σωστό σχεδιασμό που έγινε από τη διοίκηση, κατάφερε αυτό που φαινόταν απίστευτο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ένα μόνο θα σας πω: Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μοναδική ομάδα από τις 20 συνολικά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ που τερμάτισε αήττητη. Το τονίζω αυτό. Σε όλους τους αγώνες της Α’ φάσης, στο Final-8, αλλά και στο Final-4, δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι και κατόρθωσε να ανέβει στη Β’ Εθνική.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες της παραπάνω κατηγορίας, που, με μεγάλη μας χαρά, θα αντιμετωπίσουμε και τη συντοπίτισσα, Νίκη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις