Γράφας μετά τη Νίκη Βόλου: “Αυτοί είναι οι βαθμοί που εξασφαλίζουν την παραμονή”

Δηλώσεις, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στη Νίκη Βόλου, πραγματοποίησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Θωμάς Γράφας.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, ένα παιχνίδι που το χαρακτηρίσαμε, για να νιώθουμε καλά, “δίχως αύριο”. Με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό δείξαμε, ως ομάδα. Εκείνο που με ευχαρίστησε πάρα πολύ είναι ότι, εκ των πραγμάτων, το να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σήμερα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που έχουν πετύχει πολλά όλο αυτό το διάστημα, κατέθεσαν ψυχή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι τακτικά ήμασταν άριστοι, δε νομίζω ότι κινδυνεύσαμε, επί της ουσίας, από έναν πολύ ποιοτικό και καλοδουλεμένο αντίπαλο. Νομίζω πως, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, στις φάσεις που είχαμε, ίσως το σκορ, στην ανάπαυλα, να ήταν και 2-0 υπέρ μας.

Τέλος πάντων, ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, δεν πετάμε στα σύννεφα, απλά πατάμε ακόμα καλύτερα στην κατηγορία. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, άλλους δύο “τελικούς” για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, για ένα καλύτερο “αύριο” γι’ αυτήν”.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το πόσους βαθμούς χρειάζεται κάποια ομάδα, για να παραμείνει στην κατηγορία:

“Δική μου άποψη είναι ότι οι βαθμοί παραμονής θα είναι στους 33+, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δε νομίζω 35, ίσως 34. Με τα αποτελέσματα που βλέπω, πιστεύω ότι η παραμονή θα κριθεί στους 34 βαθμούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις