ΑΣΑ: “Προκλητικός ο ορισμός Βουρνέλη, προχωρήστε στις απαραίτητες ενέργειες”

Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο του ορισμού του διαιτητή Βουρνέλη στην αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στην Καβάλα, εξέδωσε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

“Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Στους ορισμούς διαιτητών για την αυριανή αναμέτρηση στην Καβάλα διαπιστώσαμε πως ορίσθηκε εκ νέου ο κύριος Βουρνέλης, ο οποίος είχε κληθεί να διευθύνει και την μεταξύ μας αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ.Βουρνέλης είχε «κλείσει» τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ η διαιτησία του ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γεγονός που μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο δε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Κύριοι έστω και την ύστατη στιγμή κρατήστε τα προσχήματα και αλλάξτε τον ορισμό της αυριανής αναμέτρησης. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια. Περιμένουμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας να αντικατασταθεί ο κ.Βουρνέλης.

Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις