Τέλος η σεζόν για Αλιατίδη, επέστρεψαν οι δανεικοί

Ρήξη έσω πλαγίου, δευτέρου βαθμού, υπέστη ο Μανώλης Αλιατίδης, τραυματισμός, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Αντίθετα, οι Αντόνιο Ροχάνο και Πασχάλης Κάσσος συμμετέχουν σε κομμάτια της προπόνησης, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη, στους αγώνες του “φινάλε” της χρονιάς, με Ολυμπιακό Β’ και Πανσερραϊκό.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως προέκυψαν τρεις… “μεταγραφές” από τα ενδότερα της ομάδας, από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας. Ο λόγος για τους Θ. Κυρίτση, Μπάλλα και Αλτιντζή, οι οποίοι επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους. Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, το τελευταίο εξάμηνο, αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και, από τη Δευτέρα, προπονούνται, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ της Νίκης. Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, στο αυριανό (20/4, 17:30) φιλικό παιχνίδι των κυανόλευκων, κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, στο Βελεστίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις