Μόνο για το “διπλό” στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Το “διπλό” που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή του, τις τελευταίες αγωνιστικές, επιθυμεί να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου, στην Κατερίνη, σήμερα το μεσημέρι (20/4, 15:00), απέναντι στον Πιερικό.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι παραμονής, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, οι πιθανότητές του για σωτηρία θα περιοριστούν πάρα πολύ. Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης του Πιερικού, ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται, από σήμερα, μαθηματικά, με τις ομάδες ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Απόλλων Λάρισας και ο Πιερικός, να “ξεφεύγουν” από τη βολιώτικη ομάδα πάνω από έξι πόντους, όσους έχει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά βρίσκεται από χθες, Τρίτη, στην Κατερίνη, με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Στάμου, Φουρίκης, Χατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Σκοπελίτης, καθώς και οι Κωνσταντίνου, Ασαμόα, Μανάφοφ, Κόμνος και Ρηγόπουλος.

Ο Πιερικός

Το πρώτο μεγάλο βήμα προς την οριστική παραμονή στην Super League 2 θέλει να πραγματοποιήσει, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Πιερικός. Ο Γιώργος Βαζάκας δε θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Γιαλαμίδη και Τοπαλίδη. Επιστρέφει ο Ζούρκος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Bouoli, Ebwelle, Sudar, Γαλάνης, Δεμηρτζόγλου, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Κανούλας, Καρανάτσιος, Κριμιτζάς, Κουκόλης, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Ντίνας, Παντελιάδης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Τζήμας, Τόσκας, Φωκαΐδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ματθαίος Βουρνέλης από την Ένωση Μακεδονίας. Βοηθοί της θα είναι οι Αχιλλέας Νίκζας και Βασίλης Μάνος από την ίδια Ένωση. Τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Τακίδης από το Κιλκίς ενώ παρατηρητής θα είναι ο Σοφιανός Μαρανός από την Ένωση Αθηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις