Διατηρήθηκε στην Α2 χάντμπολ ο Κένταυρος Αγριάς

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς η οποία γνώρισε την ήττα από τον Έσπερο Καλλιθέας στην αυλαία του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι από την αρχή είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 20ο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, τα λάθη και οι αστοχίες στη τελική προσπάθεια, από τη μεριά των παικτών του Κενταύρου, έδωσαν το…

…δικαίωμα στον Έσπερο να πάει με προβάδισμα τριών τερμάτων στα αποδυτήρια (8 – 11).

Η ομάδα του Κενταύρου ξεκίνησε το ίδιο μουδιασμένα και νωθρά και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί στα 7 τέρματα στο 35ο λεπτό (8 – 15). Οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου δεν είχαν πει όμως τη τελευταία τους λέξη και προσπάθησαν με αντεπίθεση διαρκείας να μειώσουν το σκορ. Στο 45ο λεπτό μείωσαν τη διαφορά στα 2 τέρματα (14 – 16) μια διαφορά όμως που παρέμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών του Κενταύρου. Έτσι το σφύριγμα της γραμματείας βρήκε νικήτρια την ομάδα του Εσπέρου Καλλιθέας.

Μια ήττα που μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, φέρνει την ομάδα της Μαγνησίας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και έτσι ο Κένταυρος παραμένει στη κατηγορία και συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Σε ένα πρωτάθλημα που κατά τη φετινή χρονιά ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και δυνατό. Στα play – off ανόδου θα συνεχίσουν οι ομάδες: Άρης Νίκαιας, Σεριφάτο Αιγίου, Ο.Φ.Ν. Ιωνίας και ΓΑΣ Καματερού. Ενώ από τον όμιλο υποβιβασθήκαν στη Β΄Εθνική κατηγορία η Φθία Λαμίας και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας.

Τα 5λεπτα: 2 – 2, 3 – 3, 4 – 4, 6 – 6, 6 – 8, 8 – 11,
8 – 15, 11 – 15, 14 – 16, 18 – 20, 20 – 22, 22 – 24.
Δίλεπτες: 7 – 6
Πέναλτι: 3/4 – 8/8
Με απευθείας κόκκινη αποβληθήκαν οι: Κρατήρας (57: 20) και Μιμίκος (58:19)

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής Χρ., Κρατήρας (2), Αρβανιτίδης (3), Μάνο, Μακρής, Καρανάσιος, Αστέρης (3), Σκετόπουλος (4), Ασαρίδης (5), Κοντογιώργης, Ζωναρόπουλος (2), Νούλης (1), Μιμίκος (2), Μιχαηλίδης.
Έσπερος Καλλιθέας: Φωτόπουλος, Ψαρρός (2), Παπαδημητρίου (1), Πανταζής (1), Μπακαβέλος, Πριόβολος (12), Καραμαγκέλας (2), Χάρος – Μπέης (1), Ρηγανάκος (1), Γραμματικόπουλος (4)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις