Στοίχημα: Αξία στα γκολ στη Μαδρίτη

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (20/04), με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σημαντικά ματς στα Κύπελλα Ιταλίας, Γερμανίας και Ελλάδας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson.

33η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με την Ατλέτικο να έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Εσπανιόλ. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στην 4η θέση και αναζητά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Από την πλευρά της η Γρανάδα συνεχίζει την μάχη για την παραμονή, έχοντας πλέον στον πάγκο της τον τεχνικό Αϊτόρ Καράνκα. Ο διασυρμός της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Λεβάντε με 4-1 εντός έδρας έφερε σημαντικές αλλαγές, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει για τη Γρανάδα. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ το Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Φαβορί η Ατλέτικο που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της αντιπάλου της, από την πλευρά της η Γρανάδα είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Θα πάμε με τα γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις