Ολυμπιακός Β.:Μοίρασε συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους αθλητές, την τεχνική ηγεσίασ της αντρικής ομάδας μπάσκετ για τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει: “Η Διοικούσα Επιτροπή και η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , μετά τη θριαμβευτική νίκη με 65-82 (και όχι 72-82), επί της Νίκης Βόλου (και όχι αντίπαλης ομάδας, γιατί οι ομάδες έχουν όνομα μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό) συγχαίρει…

…τους αθλητές και τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας , για το απαράμιλλο πάθος , την περηφανή νίκη αλλά και το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν και εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον αρχηγό μας Κώστα Αλεξίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου για τη φιλοξενία και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε η αποστολή της ομάδας μας να έχει όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα πριν , κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τα μέτρα που είχε λάβει πριν , κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγχαίρουμε τους διαιτητές, τη γραμματεία και τον κομισάριο του αγώνα για την άψογη διεξαγωγή του.

Οι λίγοι ανεγκέφαλοι που με τις ενέργειες τους προσπάθησαν να τορπιλίσουν τον αγώνα , πετώντας αντικείμενα στους αθλητές μας , σπάζοντας το τζάμι και πετώντας καπνογόνο στα αποδυτήρια της ομάδας μας (μετά το τέλος του) το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσφημούν το όνομα και την ιστορία της ομάδας τους .

Τέλος , ευχαριστούμε την ΑΕ Διμηνίου για την παραχώρηση των αποδυτηρίων τους , μετά τη λήξη του αγώνα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι με δουλειά , επιμονή και υπομονή, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Διοίκηση , Διοικούσα Επιτροπή , αθλητές , τεχνικό team και φίλαθλοι, θα επαναφέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα, εκεί που της αξίζει, στις εθνικές κατηγορίες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις