Ρήγας Φεραίος: “Μαζί με τη Νίκη με γνώμονα την κοινωνική προσφορά κι αλληλεγγύη”

????????????????????????????????????

Μοιράσου το άρθρο
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ρήγα Φεραίου, σχετικά με τη φιλική αναμέτρησή του, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τη Νίκη Βόλου, χθες το απόγευμα (20/4):
“Ο Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και η Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, εν όψει του ΠΑΣΧΑ και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργάνωσαν με επιτυχία φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με επιτυχία την Μ. Τετάρτη (20/4/22), στο Στάδιο Βελεστίνου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να χειροκροτούνται θερμά.
Στο πλαίσιο της αθλητικής αυτής δράσης, τα εισιτήρια του αγώνα, καθώς και τα διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν θα προσφερθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στις κερκίδες του Σταδίου Βελεστίνου ο Πρόεδρος του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Βασίλειος Βενέτης, ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Παλληκάρης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Δημήτριο Νασίκα, οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Τέας, ο Επικεφαλής της Μειζ. Μειοψηφίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Πάσχος, η υπεύθυνη των κοινωνικών δομών του Δήμου Αντωνία Χασιώτη και η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Σαλαγά, καθώς και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ Κωνσταντίνος ΑΘ. Γιάτσιος χαιρετίζοντας τους ποδοσφαιριστές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στην Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.
Εκ μέρους της φιλοξενούμενης ομάδας ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Βασίλειος Βενέτης, αναφέρθηκε στην αξία τέτοιων πρωτοβουλιών και στη διάθεση της ομάδας του να συμμετέχει σε αυτές οπότε ζητηθεί.
Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Παλληκάρης και η υπεύθυνη των Κοινωνικών δομών του Δήμου Αντωνία Χασιώτη ευχαρίστησαν θερμά τον ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για την διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα, όπου αναδείχθηκε ο κοινωνικός σκοπός τους. Επίσης, ευχαρίστησαν και τους πολίτες που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου Βελεστίνου και με την παρουσία τους συνεισφέραν στην ενίσχυση της προσπάθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ευπαθείς ομάδες και την στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, συμφώνησαν ο εν λόγω φιλικός αγώνας να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο τη Μ. Εβδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό.
Εκ του ΔΣ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις