Αθανασιάδης: “Πεισμωμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Αγία Άννα”

?????????????????????????????????

Το δικό του σχόλιο, σχετικά με την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο προπονητής της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, εκτός ενός δεκαλέπτου, στο δεύτερο ημίχρονο, που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στο γήπεδο, γεγονός που αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ.

Όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου, τα παιδιά, τους τελευταίους δυόμιση μήνες, έχουν κάνει μία τεράστια προσπάθεια, έχουν αγωνιστική πειθαρχία και πραγματοποίησαν μεγάλες νίκες. Κερδίσαμε δύο φορές τον πρωταθλητή Πύρασο. Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθεια αυτή, δε συνοδεύτηκε με το πρωτάθλημα, χάνοντάς το για έναν βαθμό. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο και θα κάνουμε τα πάντα, για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, κάτι πολύ σημαντικό για όλον τον οργανισμό της Αγίας Άννας και για τους ίδιους μας τους παίκτες, που τους αξίζει να τελειώσει η χρονιά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω πως μας στεναχωρεί το γεγονός ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στον Αλμυρό. Θεωρώ πως ένα τέτοιο σημαντικό τοπικό αθλητικό γεγονός θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί εντός Βόλου, για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση κόσμου, ο οποίος επιθυμεί να παρακολουθήσει τις δύο καλύτερες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο και καλές γιορτές”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις