Χάλκινο μετάλλιο η Απλαντή στο Πανελλήνιο κολύμβησης ΟΠΕΝ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Στελλίνας Απλαντή στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα κολύμβησης της ΟΠΕΝ κατηγορίας, το οποίο διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην όπεν κατηγορία των γυναικών στα 800 μέτρα ελεύθερο, ενώ είχε και δύο τέταρτες θέσεις…

…στην όπεν στα 200μ. ελεύθερο και στην σκυταλοδρομία 4Χ200μ. ελεύθερο. Επίσης ήταν 5η στην όπεν κατηγορία στα 400 μέτρα ελεύθερο. Με τις παραπάνω διακρίσεις η 18χρονη αθλήτρια απέδειξε ότι συγκαταλέγεται στην ελίτ της ελληνικής κολύμβησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά προπονείται με τη Νίκη, αφού σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Βόλου και χάρη στην άξια καθοδήγηση των προπονητών Στάθη Μέμου, Δημήτρη Αδαμόπουλου και Θανάση Γκιτέρσου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ταυτόχρονα έχει στο πλευρό της και την οικογένειά της, η οποία βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα, με αποτέλεσμα το μέλλον της στην κολύμβηση να προμηνύεται λαμπρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις