Κάλεσμα των Austrian Boys για την «πρώτη» του Ολυμπιακού Β.

Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys καλούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν δυναμικό «παρών» την Δευτέρα 21/7 στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, εν όψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα στις 16.30 σε προσυγκέντρωση στα γραφεία του Συνδέσμου μας για να μεταβούμε μαζικά στη πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να καλωσορίσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές και να δείξουμε με πάθος και δυναμική τη στήριξη μας στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, ότι έχουν ξεκινήσει νέες εγγραφές στο Σύνδεσμο μας, καθώς επίσης και ότι τα ήδη υπάρχοντα μέλη θα πρέπει άμεσα να ανανεώσουν την εγγραφή τους.
Η ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη στο Σύνδεσμο των Austrian Boys είναι απαραίτητη και υπόθεση όλων μας, προκειμένου να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας για διαρκή στήριξη στην ομάδα, αλλά και να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο όλα αυτά που έχουμε «χτίσει» μαζί εκεί στην Αγίου Δημητρίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις