Έβδομη ήττα για την Αναγέννηση στα τελευταία οκτώ παιχνίδια

Πέρασε από την Καρδίτσα ο Ολυμπιακός Β’ επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης. Αυτή ήταν η έβδομη ήττα της καρδιτσιώτικης ομάδας στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Καλύτερο ξεκίνημα για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με προσπάθειες εκτός περιοχής. Ο Ολυμπιακός Β’ ισορρόπησε στη συνέχεια και ως το φινάλε του ημιχρόνου, χωρίς όμως το 0-0 να αλλάξει. Μια από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να βγάζουν όρεξη στον αγωνιστικό χώρο αλλά να δυσκολεύονται να φτιάξουν καθαρές φάσεις και όσο περνούσε η ώρα το ματς… έσβηνε, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν κούραση.

Τελικά, ο Σουρλής στο 78ο λεπτό έδωσε τη λύση αφού με σουτ σκόραρε και ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης*): Θεολόγης, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Μπάλλας, Αθανασιάδης (79? Β. Θεολόγης), Μπαντιμπανγκά (69? Πολίτης), Μπενγκόα (69? Μάνιος), Μπιανκόνι.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος (71? Νίκολιτς), Βοΐλης, Κίτσος, Νταμπό (60? Πινακάς), Σουρλής.

*Ο Περικλής Αμανατίδης δεν βρέθηκε στον πάγκο της Αναγέννησης για προσωπικούς λόγους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις