Πασχαλινές ευχές Κούγια με επίθεση σε Μαντζανά και Ντελόπουλο

“Είναι το 7ο Πάσχα που περνώ στην ζωή μου έχοντας στο μυαλό μου, εκτός από την οικογένειά μου, την ΑΕΛ μας.

Επτά χρόνια χαρές και λύπες, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016, με έναν παρ’ ολίγο τελικό το 2018, με 5 χρόνια στην Super League 1 και με μια ψυχική, οικονομική και αγωνιστική ταλαιπωρία με όσα συνέβησαν στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης την Super League 2 το 2022.

Nα προσπαθείς με 30 Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους πιο έντιμους προπονητές, να αντιμετωπίσεις ομάδες γειτονικών πόλεων που ξεπλένουν χρήματα από απαγωγές, εμπόρους ναρκωτικών που συνεργάζονται με ιδιοκτήτες άλλων ομάδων της Super League 2 και με τους Λαρισαίους στοιχηματζήδες του Απόλλωνα Λάρισας που τους ψάχνει η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας με επικεφαλής τους έντιμους κκ. Εισαγγελείς Δασκαλόπουλο και Τζαμαλή, γιατί κατά την UEFA και την Interpol στήσανε το παιχνίδι Απόλλωνα Λάρισας – Βέροια για να νικήσει η βασική αντίπαλος σου η Βέροια και να πάρει το πρωτάθλημα και να βλέπεις σε αυτή την ομάδα να δίνει πριμ και να φωτογραφίζεται με τον στοιχηματζή ιδιοκτήτη της, δικός σου άνθρωπος, που δήθεν αγαπάει άλλοτε την Νίκη Βόλου, άλλοτε την ΑΕΛ χωρίς να βάζει ούτε ένα ευρώ για να αγοράσει έστω και μία μετοχή.

Δεν γνωρίζω αν είμαι ο καλύτερος πρόεδρος ή ο καλύτερος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αλλά αυτές τις Άγιες ημέρες θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση και θέλω να κάνω και μία ευχή.

Εγώ αυτή την ιστορική ομάδα που η Δημοτική αρχή και η Πολιτεία την άφησαν, όταν αγόρασα τις μετοχές της, να μην έχει δικό της γήπεδο και στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που την χρησιμοποίησαν μόνο για να πλουτίσουν κλέβοντας τα χρήματα του Ελληνικού λαού με δανεικά και αγύριστα, δεν θα την προδώσω και δεν θα την αφήσω ποτέ διαλυμένη και πτωχευμένη να παίζει με τα χωριά.

Δεν θα την δυσφημίσω ποτέ ούτε με στημένους αγώνες, ούτε θα την κάνω ομάδα δορυφόρο όπως συμβαίνει διαχρονικά με πολλές από τις ομάδες της Super League 1.

Εύχομαι να μην χάσουμε τελικά το πρωτάθλημα στο οποίο κάναμε μόνο 2 ήττες, η μία από τον Ολυμπιακό με ότι σημαίνει αυτό, αλλά το τέλος του πρωταθλήματος μας αφήνει γεμάτους ελπίδα ότι η μεγάλη ΑΕΛ ξαναέρχεται με Λαρισαίους και Έλληνες παίκτες και τακτοποιημένα τα οικονομικά της χωρίς βοήθεια από κανένα.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.

Να έχετε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Υ.Γ. Η λαμπάδα με το σήμα της ΑΕΛ μασ, είναι αυθόρμητο δώρο από ιδιαίτερα προσφιλές μου πρόσωπο και δημιούργημα του κορυφαίου Έλληνα κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις