Προς Καλαμάτα ο Σάκης Τσιώλης

Κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους δείχνει να βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης.

Ένας γνώριμος από τα παλιά βρίσκεται προ των πυλών της Μαύρης Θύελλας. Ο λόγος για τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας και θα ξαναφορέσει τα μελανόλευκα μετά από 17 χρόνια και τη σεζόν 2004–05.

Επιθυμία του προέδρου της ομάδας Γιώργου Πρασσά είναι το θέμα του προπονητή να τελειώσει πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ώστε ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας να σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό και να προχωρήσει σε αξιολόγηση και το χτίσιμο της νέας Μαύρης Θύελλας.

Σε επικοινωνία που είχε με τον 62χρονο Καρδιτσιώτη τεχνικό διαφάνηκε η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν και έτσι εκτός απροόπτου μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα ανακοινωθεί η συμφωνία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός θα παρακολουθήσει την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της, την προσεχή Κυριακή στην Καισαριανή με την Κηφισιά.

Ο κόουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρύ βιογραφικό και παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και Super league αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε επιτυχημένη παρουσία στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα (26 αγώνες, 12 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες) και αγαπήθηκε από τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας.

Τελευταία ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ο Ν.Π.Σ. Βόλος (Ιούλιος 2020), όπου παρέμεινε λίγο περισσότερο απ ένα μήνα, χωρίς να προλάβει να δώσει επίσημο αγώνα. Στο παρελθόν, εκτός από την Καλαμάτα έχει περάσει από τους πάγκους των Παναχαϊκής, Κέρκυρας, ΑΕΛ, Ξάνθης, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα, Άρη, Ολυμπιακού Βόλου, Θρασύβουλου, Λεβαδειακού, Ιωνικού, Πανηλειακού, Πατραϊκού, Ναυπακτιακού, Πανευλευσινιακού, Πρέβεζας, Ναυπακτιακού Αστέρα και Αστέρα Αμαλιάδας. Πέρυσι ήταν τεχνικός σύμβουλος στον ΑΟ Μυκόνου.

Πηγή: messinialive

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις