Στην Πάτρα για φιλικά με τον Προμηθέα οι ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. Βόλου

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία ετοιμάζονται να ζήσουν 72 αθλητές του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ και 16 συνοδοί – προπονητές από σήμερα Τρίτη 26/4 έως την Παρασκευή 29/4.
Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Προμήθεια Πατρών (αποτελεί ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη) με τις ομάδες Παίδων και Παμπαίδων να αγωνίζονται σε τουρνουά με τους καλύτερους Συλλόγους στην Ελλάδα. Την αποστολή θα ακολουθήσουν οι ομάδες Παμπαίδων Β, Μίνι και Προμινι ενω συνολικά θα πραγματοποιηθούν 21 αγώνες.
Η πατρινή ΚΑΕ έχει εκπονήσει και με μεγάλη επιτυχία έχει εφαρμόσει το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα «Νους». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υποτροφιών το οποίο ως στόχο έχει να «καλλιεργήσει» αθλητές και να τους δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για να πετύχουν τον στόχο τους και αργότερα να επανδρώσουν την ομάδα και ίσως κάποια μέρα και την Εθνική.
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Προμηθέα Πατρών και προσωπικά τον διευθυντή της Ακαδημίας κ. Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο όπως και τον πρώην Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Γιώργο Καραγκουτη για την τιμητική πρόσκληση και συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουα.
Η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα σήμερα το πρωί στις 05:45 από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Ιωλκού και Αχιλλοπουλου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις