Δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα Κ20 η ομάδα των Τρικάλων

Την απόφαση να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League2, η Κ16 του ΑΟ Τρίκαλα, πήρε η διοίκηση του Ερασιτέχνη της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως η νεαρή ομάδα του ΑΟΤ αγωνίζονταν στον 4ο όμιλο μαζί με τις Κ20 της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, μπροστά στον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα από τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση μη συμμετοχής της ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20 Σούπερ Λιγκ 2, αποφάσισε να συμμετάσχει το τμήμα Κ16 της ακαδημίας του Ερασιτέχνη.
Τα παιδιά συμμετείχαν στις επτά πρώτες αγωνιστικές του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Μετά και το προτελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα με τον ΠΑΟΚ Β΄, η διοίκηση του ερασιτέχνη αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα της Κ16 από το πρωτάθλημα της Κ20 Σούπερ Λιγκ 2 για τα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν, καθώς δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την μεγάλη ομάδα και για τον λόγο επίσης ότι τα παιδιά «φορτώθηκαν» και άλλα παιχνίδια εκτός από αυτά στα οποία αγωνίζονταν στην ηλικιακή τους κατηγορία, σε ένα πρόσθετο πρωτάθλημα με ομάδες που απαρτίζονταν από παίκτες μεγαλύτερων ηλικιών.
Θεωρούμε ότι κάναμε το καθήκον μας για να προστατεύσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της νέας σεζόν και με το παραπάνω.
Θέλουμε να συγχαρούμε και δημόσια όλα αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους που μπήκαν στην διαδικασία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα των ΠΑΕ της Κ20 και να τους ευχαριστήσουμε για την διάθεση, την θέληση και την εικόνα που έδειξαν αν και μικρότεροι ηλικιακά στα παιχνίδια που έδωσαν. Τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα

πηγή φωτό: sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις