Μαρτίνης: “Δεν κατεβαίνει η ομάδα με ΠΑΟ Β’, τελείωσα από τη Ρόδο”!

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Ρόδου, Τώνης Μαρτίνης με σκοπό να αναλύσει την κατάσταση της ομάδας, στις επόμενες κινήσεις του, ενώ τόνισε πως με απόφαση των ποδοσφαιριστών δεν θα αγωνιστούν ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

«H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή οι ευθύνες πέφτουν σε εμένα, θα πω μερικά πράγματα, ενώ έχω να πω και άλλα στο τέλος του πρωταθλήματος. Να ξέρετε ότι ήταν δυνατό να κάνουμε, το κάναμε. Μέχρι τώρα εγώ προσωπικά έχω βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν μπορώ να βάλω άλλα. Η μια περίπτωση είναι να πάρουμε από το στοίχημα στο τέλος του πρωταθλήματος, αφού ολοκληρωθεί 350 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το είπα στους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχουν διάθεση να κατέβουν ούτε στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό το οποίο ξέρω από τους δικηγόρους της ομάδας και από την κ. Τσαγγαράκη είναι πως αν δεν κατέβουν δυο συνεχόμενους αγώνες το ενδεχόμενο είναι να πέσει δυο κατηγορίες και βεβαίως δεν θα δώσουν και τα χρήματα από το στοίχημα.

Κάποιος δεν μας θέλει ούτε στην Γ’ Εθνική. Κάποιος και το τονίζω δεν μας θέλει ούτε στην Γ’ Εθνική. Από εδώ κα πέρα λοιπόν να ξέρετε ότι στην ΠΑΕ συμβούλιο δεν υπάρχει. Επαναλαμβάνω κάποιος την ομάδα δεν την θέλει στην Γ’ Εθνική.

Όλα ξεκίνησαν στον αγώνα Ρόδος-Σαντορίνη, όπου εμφανίστηκαν οι κύριοι της Σαντορίνης να έχουν δύο κάρτες υγείας υπογεγραμμένες από τον γιατρό Παπαϊωάννου. Στον οποίο γιατρό είχαμε πάει και εμείς όλες τις κάρτες. Δυστυχώς, τις είχαμε πάει γιατί δεν είχανε πάει. Όλες οι κάρτες ήταν υπογεγραμμένες με μια σφραγίδα πλαστή στην οποία το Δ.Ο.Υ αυτός που τις έφτιαξε ήταν με “Η”. Από τότε ξεκίνησε αυτός ο αγώνας.

Οι δικηγόροι της ομάδας μέχρι και εχθές έχουν πάρει 200.000 ευρώ. Για να καταλάβετε το μέγεθος το λέω. Όπως έγινε, είχα υποχρέωση να υπερασπιστώ το δίκαιο. Όλα αυτά τα λεφτά μπαίνουν σ’ ένα κουβά. Αυτά είναι: 350.000€ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, 150.000€ η εγγυητική, 200.000€ ο δικηγόρος, οι μισθοί και οι προκαταβολές των ποδοσφαιριστών τουλάχιστον άλλες 300.00€. Κάνει λοιπόν, 1.000.000€. Είπαμε τα υπόλοιπα θα τα πάρουν από τα 350 χιλιάρικα που θα πρέπει να πάρει η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος από το στοίχημα. Αν η ομάδα δεν κατέβει δεν θα τα πάρει. Αν βολεύονται με τα 150.000€ της εγγυητικής ας πάει στο καλό και αυτό το ποσό για μένα. Η ομάδα έτσι -γιατί δεν θα ξοδεύονταν και οι 350 χιλιάδες ευρώ-, χάνει ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα μπορούσε να κάνει ένα καλό ξεκίνημα φέρνοντας καλούς ποδοσφαιριστές για του χρόνου.

Διαμορφώνεται λοιπόν αυτή η κατάσταση που εγώ δεν θέλω να συμμετέχω, ούτε και κάποιος από το συμβούλιο της ομάδας. Να συμμετέχουμε σ’ αυτό που στήσανε κάποιοι. Εγώ ξέρω ποιος είναι αλλά δεν θα το πω σήμερα. Είναι κάποιος που δεν θέλει την Ρόδο μαζί του στην Γ’ Εθνική. Γιατί εμείς στην Γ’ Εθνική δεν θα κατεβαίναμε για να να κάνουμε βόλτα. Να πω εδώ πως όσοι φύγανε, φύγανε γιατί κάποιος τους έβαλε να φύγουν. Δεν θα πω πάλι ποιος είναι γιατί και αυτό το ξέρω θα το πω στο τέλος. Έφεραν την ομάδα να μην μπορεί να πάρει σε 10 αγώνες έξι βαθμούς και μ’ αυτά που κατάφερα-γιατί έτσι είναι-να πάρουμε βαθμούς πίσω. Από τους 8 πήραμε τους δύο, τους τρεις της Ζακύνθου, σύνολο πέντε. Αν είχαμε 25 βαθμούς, με αυτούς θα ήταν τριάντα θα παλεύαμε ένα δύο αγώνες να σώζονταν η κατάσταση. Τα οδήγησαν έτσι ώστε να μην γίνεται τίποτα.

Ερχόμαστε, στο σήμερα που αυτό είναι το σημαντικό γιατί σ’ εμένα θα τα ρίξετε. Βγάζαμε τα εισιτήρια και ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα πάμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι την Τετάρτη η Ρόδος δεν θα κατέβει. Εισιτήρια πλέον δεν υπάρχουν, η μόνη περίπτωση είναι το πλοίο. Πλέον, λένε θα κατέβουν στο τρίτο αγώνα. Κάποιοι λένε για τρεις αγώνες πως τιμωρείται η ομάδα, εγώ πιστεύω αυτά που μου λένε από την λίγκα. Δεν ασχολούμαι πλέον με την Ρόδο. Εγώ τελείωσα με την Ρόδο. Μπορεί του χρόνου να έχω άλλη ομάδα που σε δυο χρόνια θα ανέβει στην Γ’ Εθνική. Η Ρόδος είναι άρρωστη ομάδα. Και είναι άρρωστη μ’ αυτά που διαθέτει. Το συμβούλιο της και και την Κακιά Σκάλα που η Κακιά Σκάλα δεν είναι για επίπεδο ομάδας που θέλαμε να την φτάσουμε. Ελπίζω να έχει ανθρώπους που θα την αναλάβουν του χρόνου και θα πάει καλά.

Να σημειώσω κάτι που επίσης και αυτό μπορεί να γίνεται βαρετό. Την Ρόδο την ανέλαβα σε μια γαλανή σακούλα. Αυτή τη στιγμή, η Ρόδος έχει γραφεία που η οποιαδήποτε ομάδα θα τα ζήλευε. Στον Ερασιτέχνη βέβαια ανήκουν αλλά και εκεί εγώ είμαι πρόεδρος. Επίσης, σε τρία χρόνια ανέβηκε ισάριθμες κατηγορίες. Ας έρθουν άλλοι να την αναλάβουν και να την πάνε κάθε χρόνο μια κατηγορία όπως έκανε εγώ. Αυτό δεν είναι πικρία, είναι απλούστατα πως τα παιδιά της Κακιάς Σκάλας το μόνο που προκαλούν είναι ζημιά στην ομάδα».

Πηγή: xxsports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις