Για την τρίτη θέση και τον Αποστολίδη η Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ (pregame)

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σήμερα το μεσημέρι (27/4, 15:30) και θέλει το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα και θα κάνει γλυκό το “αντίο” του Μάνου Αποστολίδη από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας των κυανόλευκων θα πραγματοποιήσει την 98η συμμετοχή του με τη φανέλα της Νίκης και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως ακριβώς το επιθυμούσε, στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο, κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στα αγωνιστικά, αποστολή δεν έχει βγει, από πλευράς κυανόλευκων, αλλά είναι δεδομένο πως εκτός μάχης θα παραμείνει ο Μάνος Αλιατίδης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι για τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση είναι οι Κάσσος και Ροχάνο.

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ερυθρόλευκη αποστολή απαρτίζεται από τους εξής:

Αλμασάρι, Αλκαχτάνι, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Κεραμίδας, Κινκουέ, Κίτσος, Κλίτσα, Μαρίνος, Νίκας, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Τα εισιτήρια

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τα εισιτήρια της αναμέτρησης αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’ (27/4, 15:30), για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ, για τη σκεπαστή κερκίδα, εκτός του χώρου των VIP. Τα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του Σταδίου, στην Β’ Πεζογέφυρα.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – απαραίτητη η χρήση μάσκας).

Η “σφυρίχτρα”

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Β’, την Τετάρτη 27/4 στις 15:30, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας. Βοηθοί του θα είναι ο Σπήλιος Οικονόμου επίσης από την ΕΠΣ Αχαΐας και η Μαρία Δέτση από την ΕΠΣ Αθηνών.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής) και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις