Να είναι “μαχητής” και κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Με στόχο μία ακόμα μαχητική εμφάνιση, όπως αυτή των τελευταίων αγωνιστικών, που θα του δώσει τη νίκη επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, στη Νεάπολη, σήμερα το μεσημέρι (27/4, 15:30).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν, πλέον, ελάχιστες πιθανότητες για την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με ψηλά το κεφάλι, “κυνηγώντας” μέχρι τέλους έναν στόχο που, για την συντριπτική πλειοψηφία των εκτιμητών, μοιάζει χαμένος.

Ο Απόλλων Λάρισας

Με ελλείψεις θα παραταχθεί ο Απόλλων Λάρισας, κόντρα στους ερυθρόλευκους, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Λίταινας και Ανδρέας Σταματής, ο τραυματίας Βαγγέλης Νούσιος και για λόγους τακτικής οι Lemaangr, Hassaini, Kozuh και Ζαχόπουλος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός κ. Θωμάς Γράφας, περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Αστράς (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Tiboue, Λουκάς, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου, Χατζής, Παναγιώτου, Μπαλογιάννης, Καλούσης, Ousmane, Villa, Πετράκης, Karamoko, Ζιάκας, Γκάρας, Ευθυμιάδης, Ngo’o και Dongham.

Η “σφυρίχτρα”

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, την Τετάρτη 27/4 στις 15:30, θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος και Γιώργος Χριστοδούλου από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις