10 Ελληνίδες αθλήτριες για τη μέρα της γυναίκας (photos)

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να μην αποτίσουμε και εμείς φόρο τιμής σε 10 αθλήτριες που μας κάνουν να αγαπάμε τα σπορ ακόμα περισσότερο!

Ασημίνα Κουτσουνούρη

Μπασκετμπολίστρια που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Ολύμπια Λάρισας η Κουτσουνούρη, ενώ έχει περάσει και από Ολυμπιακό Βόλου, Ίκαρο, Αρτέμιδα, και Αγία Παρασκευή.

 
 
 

Εύα Κατωπόδη

Αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Άρη, ενώ έχει παίξει σε όλες τις εθνικές ομάδες.

Βούλα Παπαχρήστου

Η 26χρονη αθλήτρια του τριπλούν έχει πάρει 2 χρυσά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23. Είχε κοπεί από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για ένα ρατσιστικό σχόλιο της στο twitter. Η Βούλα είναι παντρεμένη με ένα παιδί, καρπός του έρωτά της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και τον τέως της Δόξας Δράμας Λάζαρο Χαριτωνίδη.

Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα

Μέλος της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, με πολλές συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Κύπελλα, η 20χρονη Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα.

14

17

Ζωή Δημητράκου

Η Ζωή Δημητράκου είναι μπασκετμπολίστρια που αγωνίζεται στην ρωσική Ναντέζντα Όρενμπουργκ.Έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες και είναι η πρώτη στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο επαγγελματίας παίκτης που έχει καταφέρει να κάνει “quadraple-double” σε ένα παιχνίδι.

 

Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά είναι 25 χρονών και μένει στην Κόρινθο. Μετά από 8 χρόνια πρωταθλητισμό στο καράτε τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται πλεον με το αγωνιστικό kickboxing. Για αυτό όσοι τη δείτε μπροστά σας, προσέξτε τι θα της πείτε!

 

 

Χριστίνα Αθανασοπούλου

Η Χριστίνα Αθανασοπούλου είναι Ελληνίδα αθλήτρια της πυγμαχίας. Ανήκει στην Παναχαϊκή και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικών.

http://flashstar.skaipatras.gr/site/wp-content/uploads/2013/05/flashstars-gossip-news-patras-lifestyle-news-mousiki-music-tragoudia39.jpg

Μαριάννα Καλλέργη

Η Μαριάννα Καλλέργη είναι αθλήτρια του Μάι-Τάι. Σε ηλικία 19 ετών ήταν η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο Tp-10 των “Female Fighters” του “World Muay Thai Magazine”. Καλύτερα λοιπόν, μην τα βάζεις μαζί της!

 

Σεβαστή Χορμόβα-Μαθιουδάκη

Η πανέμορφη ξανθιά ασχολείται επαγγελματικά με το βόλλεϊ και έχει γίνει ευρύτερα γνωστή στο φίλαθλο κοινό με τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ.

 

Βάσω Βουγιούκα

​29 ετών και είναι πρωταθλήτρια στην ξιφασκία, με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός των συνόρων της χώρας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις