Αποστολίδης: “Επιθυμία που πραγματοποιήθηκε να κλείσω την καριέρα μου στη Νίκη”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’ και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πραγματοποίησε, ιδιαίτερα συγκινημένος, ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Μανώλης Αποστολίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ήταν ένα ματς που ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, δεν είχαμε καμία ευκαιρία εις βάρος μας κι είναι κρίμα που κλείνουμε τη χρονιά στην έδρα μας, με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί, πραγματικά, δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν πειράζει, κοιτάμε μπροστά, ένα τελευταίο παιχνίδι, να τελειώσουμε τη χρονιά νικηφόρα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει.

Τώρα, για μένα, τί να πω; Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, τη διοίκηση και τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω την καριέρα μου στη Νίκη Βόλου. Ήταν κάτι που το ήθελα από το 2013-14, όποιος με ήξερε, το γνώριζε, το έλεγα. Ήθελα να έρθω εδώ, να τελειώσω την καριέρα μου και να μείνω εδώ. Ευτυχώς, με τη βοήθεια της διοίκησης και του προπονητή, η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε. Αυτά που έχω ζήσει εδώ, δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Έχω δεχτεί πολλή αγάπη από τον κόσμο, τον ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι να του το έχω ανταποδώσει αγωνιστικά και ως χαρακτήρας. Ευχαριστώ πολύ για σήμερα, τη διοίκηση, τα κλαμπ, που με τίμησαν και τον κόσμο που με χειροκρότησε. Μακάρι να μπορούσα να τους ευχαριστήσω έναν-έναν προσωπικά”.

Για το εξωαγωνιστικό του μέλλον στην ομάδα:

“Έχουμε κάνει μία συζήτηση με τον προπονητή, θέλω να μείνω στην ομάδα, σε κάποιο πόστο, είτε ως προπονητής τερματοφυλάκων, είτε στην Ακαδημία, δε ξέρω. Θα πρέπει να γίνουν κι άλλες συζητήσεις, είναι νωρίς ακόμα, ο προπονητής αποφασίζει, εγώ θα είμαι εδώ για την ομάδα, απ’ όποιο πόστο κι αν μου ανατεθεί, αν μου ανατεθεί”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις