Πήγε Euroleague ο Αιολικός Βόλου (photos)

Ανακοίνωση για τα φιλικά στην Αθήνα και την παρακολούθηση αγώνα της Euroleague εξέδωσε ο Αιοολικός Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει: “Ο  Αιολικός Βόλου, έχοντας τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο και εκμεταλλευόμενος τις διακοπές των παιδιών, οργάνωσε εκδρομή στην Αθήνα συμμετέχοντας σε φιλικά παιχνίδια προσκεκλημένος από τις ιστορικές ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΜΙΛΩΝΑ . Έτσι τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022  ξεκίνησε από το Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για την Αθήνα για τον ίδιο πάντα σκοπό  στον οποίον πιστεύουν οι άνθρωποι του Αιολικού και  παραμένει πάντα ο ίδιος.Τους ενδιαφέρει, εκτός των άλλων, να αποκτήσουν οι αθλητές του αγωνιστικές εμπειρίες,να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους δεξιότητες,να γνωρίσουν καινούριους φίλους, καινούριες παραστάσεις με απώτερο σκοπό την κοινωνικοποίηση τους . Για δύο ημέρες Μ. Τρίτη-Μ. Τετάρτη οι αθλητές του Αιολικού  ξέφυγαν από τα στερεότυπα της πόλης τους. Βρέθηκαν σε διαφορετικό περιβάλλον καθόσον τους δόθηκε  η δυνατότητα να παρακολουθήσουν και  αγώνα FINAL FOUR της EUROLEAGUE, μεταξύ της K.A.E.OLYMPIAKOS και της MONAKO. Η αποστολή έφθασε  στο ξενοδοχείο PIRAIOS CITY την Τρίτη το μεσημέρι. Στη συνέχεια  αναχώρησαν  από το ξενοδοχείο για τις εγκαταστάσεις του ΜΙΛΩΝΑ στις 16:00 για να δώσουν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του ΜΙΛΩΝΑ.

Μετά το τέλος των φιλικών παιχνιδιών οι αθλητές μας στο κατάμεστο κλειστό του ΣΕΦ παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ της K.A.E.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της  ΜΟΝΑΚΟ με νίκη του Ολυμπιακού 71-54! Πολύ μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας. Μετά τον αγώνα η αποστολή επέστρεψε  στο Βόλο την Μ. Πέμπτη το πρωί (Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας).Στην αποστολή συμμετείχαν οι προπονητές: Ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης ,ο προπονητής της αντρικής ομάδας κ. Στεργιόπουλος Γιάννης, οι αναπτυξιακοί προπονητές κ.κ. Δεμίρης  Κώστας και Γουμενόπουλος Στάθης .Επίσης στην αποστολή  συμμετείχε το μέλος και χορηγός κ. Σαββίδης Λευτέρης ο οποίος βοήθησε να βρεθούν και τα εισιτήρια για τον αγώνα της EUROLEAGE, τον οποίον και ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί τους υπεύθυνο του ΜΙΛΩΝΑ  τον κ. Σαββάτη Παναγιώτη και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τον κ. Μπάρλο  Νίκο  για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τους.

Επίσης ευχαριστεί τους ακούραστους προπονητές του που σε περίοδο διακοπών δεν δίστασαν να αποχωριστούν, έστω για λίγο, τις οικογένειες τους .Επιπλέον δεν υπολόγισαν την κούραση. Υπερίσχυσε για μια ακόμη φορά η αγάπη τους για το μπάσκετ και για τα παιδιά. Προτίμησαν να είναι  κοντά στα αγαπημένα τους παιδιά, τα οποία θεωρούν  οικογένεια τους.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις