Δερμιτζάκης: «Πατρίδα μου η Καβάλα, αλλά…»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Θεσπρωτό, ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, αναφέρθηκε τόσο στο σύστημα ανόδου στη Super League1, αλλά και στο επόμενο ματς της ομάδας του με τη Καβάλα, που “καίγεται” για βαθμούς.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε έναν σημαντικό στόχο κι αυτό δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε. Για να μπορέσει η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση στον Βόρειο όμιλο, που θεωρώ ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος γιατί έχει πολύ καλές και ιστορικές ομάδες, όλοι μας, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, δουλέψαμε όλη τη χρονιά πολύ. Είχαμε ως ομάδα μια συγκεκριμένη ταυτότητα και ηρεμία και παιχνίδι με παιχνίδι είχαμε εξέλιξη. Επίσης ως ομάδα δείξαμε σταθερότητα που μας έδωσε τη δυνατότητα από νωρίς να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και να έχουμε ένα βαθμολογικό μαξιλάρι.

Επαναλαμβάνω είναι σημαντική η κατάκτηση της πρώτης θέση, αλλά δεν μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά, γιατί στο πρωτάθλημα αυτό – για εμένα κακώς – οι πρωταθλητές να παίξουν διπλά παιχνίδια μπαράζ για να πάρει κάποιος το εισιτήριο της απ’ ευθείας ανόδου. Θεωρούμε ότι είναι άδικο αλλά εμείς δεν ορίζουμε τις τύχες του ποδοσφαίρου.

Για το ματς με την Καβάλα

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί η Καβάλα είναι η πατρίδα μου, η γενέτειρά μου, είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και είναι η ομάδα που είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι προπονητής για δύο χρόνια. Έχω περάσει επτά χρόνια σ’ αυτή την ομάδα και ξέρω το βάρος της φανέλας. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την ταλαιπωρία που είχε όλο το χρόνο η Καβάλα, εγώ της εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς όμως θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με μια πολύ καλή αγωνιστική ταυτότητα και εικόνα όπως αρμόζει στην ομάδα μας. Η ομάδα μου είναι η Βέροια, την υπηρετώ δύο χρόνια και το κάνουμε όλοι μας στον μέγιστο βαθμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις