Συγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε», είπε και πέταξε τη μάσκα

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στους «Πρωταγωνιστές», η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκλόνισε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους με το μήνυμά της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η γυναίκα-σύμβολο δύναμης και θέλησης και ευχαρίστησε τον κόσμο γι’ αυτά τα δύο χρόνια που στέκεται δίπλα της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Ιωάννα είχε πει «θα σας δείξω το πρόσωπό μου όταν νιώσω έτοιμη», στιγμή που απ’ ότι φαίνεται ήρθε και σημαίνει πολλά για την ψυχολογία της, η οποία από μέρα σε μέρα πηγαίνει προς το καλύτερο.

Σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή θα μιλήσει για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, με την κάμερα να την ακολουθεί στα χειρουργεία της και να καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις