Για την πρόκριση με Απόλλωνα (pregame)

Η Νίκη θέλει και θα παλέψει για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 15:00, τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Π. Μαγουλάς». Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην δεύτερη φάση των ομίλων τον νικητή του αγώνα Οπούντιος Μαρτίνου – Δόξα Μητρόπολης, στις 16 Μαρτίου.

Ο Κώστας Βελιτζέλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς «φρέσκους» ποδοσφαιριστές, ώστε να μην επιβαρύνει αυτούς που έγραψαν πολλά χιλιόμετρα στον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας καθώς ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι το Σάββατο με αντίπαλο τον Οπούντιο Μαρτίνου. Στην αποστολή της ομάδας επέστρεψαν οι Μπαλαράμπε, Ματθαίου και Στούκας ενώ θα απουσιάσουν οι Βρονταράς, Κιπτίου και Ναουμίδης. Οι 19 παίκτες της αποστολής είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κόλα, Κοτίτσας,  Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σκοπελίτης, Στούκας, Τσορμπαντζής.

Τα νέα από το «στρατόπεδο» του Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λάρισας είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στην 1η τοπική κατηγορία του γειτονικού νομού και έχει αποκλειστικό στόχο την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Ο Τάσος Κυριάκος και ο Κώστας Χατζής είναι ποδοσφαιριστές που δίνουν άλλο ειδικό βάρος στην ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, ενώ στο λαρισαϊκό σύλλογο αγωνίζεται και ο Βολιώτης Αλέκος Κουβελάς.

Στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Λάρισας το δημοσίευμα που αφορά τον αγώνα Κυπέλλου αναφέρει τα εξής:

«Για την 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, η ομάδα μας αγωνίζεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» με την Νίκη Βόλου.

Ο Κυπελλούχος Λάρισας έχει σκοπό να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα που θα του δώσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα μας δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι η αντίπαλος της, είναι ένας καλός σύλλογος Γ” Εθνικής κατηγορίας, με υψηλές βλέψεις, αλλά οι περισσότεροι παίκτες μας με εμπειρία ανώτερων κατηγοριών θα προσπαθήσουν να πράξουν τα δέοντα και να τιμήσουν την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει και του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος και πάλι εκτός έδρας με τον Σμόλικα στην Φαλάνη το Σάββατο 12/03/16, όμως έχει ετοιμάσει την ομάδα του, για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3μμ. και ορίσθηκε να το διευθύνει ο κ. Καρατέρπος του συνδέσμου Κοζάνης.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι που θα μεταβούν στον Βόλο, θα φιλοξενηθούν στην πέταλο του γηπέδου της Ν.Ιωνίας που βρίσκεται επί της Μαιάνδρου, ενώ το εισιτήριο, όπως ανακοίνωσε η γηπεδούχος ομάδα θα τιμάται 10 ευρώ».

Καρατέρπος ο διαιτητής της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Καρατέρπος της Ένωσης Κοζάνης, θα διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Λάρισας.Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Χ. Παπαδόπουλος και Αλ. Μπαλιάγκας από την ίδια Ένωση.

Τα εισιτήρια του αγώνα

“Την Τετάρτη 09/03/2016 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 14:00΄.
Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3).
Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Λάρισας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.
Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.
Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την σκεπαστή κερκίδα, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.”

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου

1η αγωνιστική (9 Μαρτίου)

15:00 Φαρκαδόνα – Πύδνα Κίτρους (1)

15:00 Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας (2)

15:00 Οπούντιος Μαρτίνου – Δόξα Μητρόπολης (3)

2η αγωνιστική (16 Μαρτίου)

15:30 Νικητής αγώνα 2 – Νικητής αγώνα 3 (4)

3η αγωνιστική (30 Μαρτίου)

15:30 Νικητής αγώνα 4 – Νικητής αγώνα 1

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις