Μήνυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Τάκη Τσουκαλά!

Οι εμετικοί χαρακτηρισμοί του γνωστού οπαδού της Θύρας 7, Τάκη Τσουκαλά, στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει κατά του ΠΑΟΚ, των οπαδών του και συλλήβδην των Βορειοελλαδιτών λίγη ώρα μετά τον δεύτερο ημιτελικό, προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και την παρέμβαση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που προχωρά σε δύο κινήσεις νομικού χαρακτήρα για να προκαλέσει την τιμωρία του.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά από τα γραφεία της Τούμπας , η ΠΑΕ καταθέτει αύριο μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του Τάκη Τσουκαλά.

Όπως σημειώνεται «η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα».

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αλλά παράλληλα κοινοποιεί την μηνυτήρια αναφορά και στο ΕΣΡ, από το οποίο ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας που φιλοξενεί την εκπομπή του.

Πηγή: metrosport

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις