Στην ΕΕΑ οι καταγγελίες για Απόλλωνα Πόντου

Εκτός του Πανσερραϊκού και ο Πιερικός έχει προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Απόλλωνα Πόντου. Πότε συζητείται η υπόθεση στην ΕΕΑ.

Ο Πανσερραϊκός επικοινώνησε στις 11 Απριλίου ότι κατήγγειλε την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου για παράβαση του άρθρου 69 παρ.8,9,11 του νόμου 2725/99. Φυσικά, δεν ήταν η μόνη ομάδα που στράφηκε κατά της ομάδας της Καλαμαριάς, καθώς και ο Πιερικός ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, αλλά επέλεξε να μην το γνωστοποιήσει.

Οι δύο ομάδες επιδιώκουν την τιμωρία των Κοκκινόμαυρων, γιατί ο νόμος αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρχει πρώτου βαθμούς συγγένεια μεταξύ προπονητή, διοικούντων και μεγαλομετόχων. Μάλιστα, η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην ΕΕΑ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή θα την εξετάσει στη συνεδρίαση της Τετάρτης (04/05). Εάν προκύψει παράβαση, θα σταλεί το πόρισμα στον αθλητικό δικαστή.

Σημειώνεται ότι αναλόγως της βαρύτητας της παράβασης προβλέπεται ποινή αφαίρεσης 5 έως 10 βαθμών. Αν η παράβαση διαπιστώνεται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η ως άνω ποινή επιβάλλεται για το επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις