Ιάσων ΑΜ: Ανανέωσαν Χρηστάκης και Αναστασίου!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς. Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναστασίου και Βαλάντη Χρηστάκη, που θα αγωνίζονται στον Ιάσονα και τη νέα σεζόν.

Συνολικά μαζί με τις δύο νέες ανανεώσεις, στον Ιάσονα ΑΜ ανανέωσαν συνολικά επτά παίκτες (Γιάννης Καραναστάσης, Αποστόλης Τσιτσιρίκης, Γιώργος Βέτσικας, Αποστόλης Λαλόπουλος και Βάιος Γούσιας).

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Ιάσων Άλλης Μεριάς ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας δυο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αναστασίου και τον Βαλάντη Χρηστάκη.

Ο Δημήτρης Αναστασίου ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και έδειξε μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ότι θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της φετινής σεζόν.

Ο Βαλάντης Χρηστάκης συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον Ιάσων.  Παίχτης κλειδί όπως έχει αποδειχθεί, καθώς έχει υπάρξει χρυσή αλλαγή πολλές φορές, με τον ποδοσφαιριστή να σκοράρει σε χρονικά σημεία όπου η μπάλα «έκαιγε» και βοήθησε την ομάδα μας να πάρει πολύτιμους βαθμούς, αλλά και να σφραγίσει την είσοδο του Ιάσων στα φετινά Play –  Off.

Η οικογένεια του Ιάσων εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις