Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γαλλία

Ένα γεμάτο κουπόνι είναι το σαββατιάτικο (30/04) με τη δράση σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προκύπτει από ενδιαφέρον ματς στην ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας, ανάμεσα σε Λανς και Ναντ. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και προτάσεις για πάμε στοίχημα live στο site μας. Πάμε αμέσως να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Στις 18:00, η Λανς υποδέχεται τη Ναντ για την 35η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας.

Διανύει περίοδο φόρμας η Λανς που μετά από τρεις σερί νίκες, πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1)  στην έδρα της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, όμως μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις, ενώ κυνηγάει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Απο εντυπωσιακή νίκη με 5-3 επί της Μπορντό, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ, έρχεται η Ναντ. Δεν τα πάει καλά εκτός έδρας, έχοντας ηττηθεί στα δυο από τα τέσσερα τελευταία ματς, με παθητικό εφτά γκολ. Κατάφερε, όμως, να σκοράρει στα τρία εξ αυτών. Κατι ανάλογο περιμένουμε και κόντρα στη Λανς, που θα παίξει φουλ επίθεση, με κίνητρο την εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις