“Χρυσή” ισοπαλία της Κ-20 της Νίκης, “στα χέρια” της η πρωτιά στον όμιλο

????????????????????????????????????
Στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League 2 κι έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση στον όμιλό της, καθώς με νίκες της, στα εναπομείναντα παιχνίδια, απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, στέφεται πρωταθλήτρια.
Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή ήταν ανώτερη του αντιπάλου της, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα και να πάρει το “διπλό”, αρκέστηκε στο “Χ”, απέναντι σε έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο. Η Νίκη προηγήθηκε στο 37′, με πλασέ του Μπαλλά, από θέση εντός περιοχής, ύστερα από γύρισμα του Τανού, με τον Λεβαδειακό να φέρνει το παιχνίδι “στα ίσια”, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να πετυχαίνει την ολική ανατροπή, προηγούμενος με 2-1, στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Στο 75′, οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν, ξανά με τον Μπαλλά, με όμορφο πλασέ του, εκμεταλλευόμενος μία αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Τσατσελάρι, με όμορφη προσωπική του ενέργεια, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρε του Λεβαδειακού, αλλά άργησε να εκτελέσει, δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας να αποσοβήσουν τον κίνδυνο, στην σπουδαιότερη φάση της Νίκης, μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η σύνθεση της Νίκης Βόλου:
ΠΑΕ Νίκη Βόλου Κ-20 (Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Χολέβας, Ντόντα (58′ Γλυκός), Πρίφτι, Τσατσελάρι, Γιαρλέλης, Τζιάνης, Μπαλλάς, Τανός (60′ Χουσεΐνογλου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις