Football League προς ΑΕΛ: «Δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων ο Λεβεντογιάννης» (photo)

Έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, είχε αποστείλει την Δευτέρα (7/3) η ΑΕΛ σχετικά με την ιδιότητα την οποία έχει στο ΔΣ του Απόλλωνα ο Αντώνης Λεβεντογιάννης.

Η απάντηση από πλευράς Football League ήρθε μια μέρα αργότερα με την ίδια να γνωστοποιεί στην θεσσαλική ομάδα ότι ο Λεβεντογιάννης είναι δεύτερος αντιπρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ωστόσο δήλωσε άγνοια σ΄ότι έχει να κάνει με το μετοχικό κεφάλαιο.

Παράλληλα στο έγγραφο της η λίγκα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «έχει αποστείλει την 03-12-2015 έγγραφο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία έγγραφη απάντηση».

Αναλυτικά το έγγραφο:

«Κύριοι,
Σε απάντηση του υπ’ αριθμ. 116749/7-4-2016 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Αντώνης Λεβεντογιάννης δυνάμει του 9681/17/09-2014 ΦΕΚ κατέχει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και έχει ορισθεί ως εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.

Όσον αφορά στο μετοχικό κεφάλαιο των ΠΑΕ της Football League ΟΠΑΠ, η Διοργανώτρια Αρχή έχει αποστείλει την 03-12-2015 έγγραφο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία έγγραφη απάντηση.

Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 14 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο Πρόεδρος και ο Μεγαλομέτοχος απαγορεύεται να κάθονται στον πάγκο με οποιαδήποτε ιδιότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις