Βελιτζέλος: «Θα υπάρξουν κυρώσεις»

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Κώστας Βελιτζέλος από το «μπλακ άουτ» της ομάδας του μετά το 55’, όπου έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα Λάρισας να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως θα υπάρξουν κυρώσεις γι’ αυτή την εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζε με τις οδηγίες που είχαν πάρει οι παίκτες ειδικά στην ανάπαυλα του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου μετά το ματς της Νίκης με τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα του Απόλλωνα για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν σήμερα και να πω πως αυτό που συνέβη σήμερα σ’ εμάς δεν μαζεύεται εύκολα. Αυτό που θίχτηκε πάνω απ’ όλα σήμερα είναι το «εγώ» μας. Είναι αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ και πολύ καιρό και ήρθαμε σήμερα και του δώσαμε μία και το διαλύσαμε. Θα υπάρξουν σίγουρα κυρώσεις για το σημερινό. Δεν μπορεί να είσαι για 55 λεπτά, σ’ αυτό που έχουμε προετοιμάσει, σωστός και ξαφνικά μετά το 55’ να φεύγεις από το γήπεδο. Και να μην μαζεύεται αυτό με τίποτα. Μ’ εντολές για το αντίθετο από αυτό το οποίο τελικά έγινε. Κι επειδή έχω μάθει να σέβομαι μέχρι και τον τελευταίο κι απαιτώ και σεβασμό μέχρι και τον τελευταίο, το σημερινό δεν το ανέχομαι. Όπως ήμουν εκεί πάντα, για να καλύπτω το στραβό και το λάθος, έτσι είμαι και τώρα αλλά δεν θα είμαι μόνος μου. Γιατί τις ευθύνες κάποια στιγμή πρέπει να τις αναλάβουν και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένα πράγματα που ειπώθηκαν στο ημίχρονο. Ξαφνικά από το 55’ και μετά ήμασταν το κάτι άλλο. Ανοιχτές γραμμές, έξυπνα ο αντίπαλος να το εκμεταλλεύεται κι εμείς να μην το μαζεύουμε. Έγιναν αλλαγές και οι αλλαγές ακολούθησαν τους υπόλοιπους που ήταν μέσα. Στο ίδιο πνεύμα, χωρίς σκέψη. Λάθος αποκρούσεις, λάθος επιλογές, τα πάντα λάθος. Δεν υπάρχουν λόγια. Είμαι και πολύ εκνευρισμένος και γι’ αυτό δεν μπορώ να μεταφέρω απόλυτα την εικόνα. Είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει έτσι αυτό».

Για τις απουσίες Χολέβα και Ναουμίδη

«Σίγουρα αν είχαμε τη δυνατότητα η σύνθεση δεν θα ήταν αυτή που παρατάξαμε. Ο Ναουμίδης είχε πρησμένο αστράγαλο από το ματς στη Φιλιππιάδα και ο Χολέβας εξέτιε ποινή λόγω καρτών. Ο ένας από τους δύο θα έπαιζε σίγουρα σήμερα. Για τους υπόλοιπους ήταν ένα φρεσκάρισμα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κι έπρεπε να μην χρησιμοποιήσουμε έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Φιλιππιάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις