Σκοπελίτης: «Να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να εκπροσωπήσει τους παίκτες, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο νεαρός επιθετικός είπε πως άλλα τους είπε ο προπονητής και άλλα κάνανε ενώ τόνισε πως οι παίκτες θα αναλάβουν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιππου Σκοπελίτη:

«Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στον προπονητή της. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Όσον αφορά εμάς, πιστεύω πως τελείωσαν οι δικαιολογίες. Ήμασταν ανώτεροι σ’ όλο το ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Μπήκαμε στο 2ο μέρος με σαφέστατες οδηγίες από τον προπονητή μας και κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη αλλά για ένα δεκάλεπτο.

papoulias-300x250Μας είπε να κλείσουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πάρει μπάλα. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική μας. Μάλιστα, δεχθήκαμε γκολ, πάλι από στημένη φάση. Επί μία εβδομάδα, μετά το τέλος της προπόνησης δουλεύουμε αποκλειστικά με τα στημένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάθε φορά θα φάμε γκολ από στημένο. Και μετά μόλις φάμε ένα γκολ, σαν να υπνωτιζόμαστε. Καθόμαστε πίσω, σαν να περιμένουμε να χάσουμε. Όπως εμείς φτάσαμε σ’ αυτή την κατάσταση, έτσι κι εμείς θα το γυρίσουμε. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε, γιατί στη Νίκη Βόλου δεν αξίζει να παίζει στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις