Δεκατέσσερα μετάλλια κατέκτησε ο Ο.Φ. Τζούντο Μαγνησίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών και νέων γυναικών στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης. Οι συμμετοχές των αθλητών και των αθλητριών ξεπέρασαν τις 850, αριθμό ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς…

…ότι στο περσινό πρωτάθλημα συμμετείχαν 480.
Ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας, συμμετείχε με 42 αθλητές κατακτώντας 14 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Δεδομένου του τεράστιου ανταγωνισμού, οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση έχοντας ως επακόλουθο την είσοδό τους στην Εθνική ομάδα Τζούντο.
Συγκεκριμένα την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Ελένη Γαρυφαλλίδου στην κατηγορία -57kg νεανίδων Α’ και κατηγορία νέων γυναικών και Παναγιώτα Μπαζάκα στην κατηγορία -57 κορασίδων.
Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο κέρδισαν οι Αθανάσιος Μπουτσούκης στην κατηγορία -50kg εφήβων, Μαρτίνος Μουστακαλής στην κατηγορία -90kg νέων ανδρών και Ελευθερία Κατσαντώνη στην κατηγορία -52kg νέων γυναικών.
Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ειρήνη Γιαννάκου στην κατηγορία -57kg νέων γυναικών, Χρυσούλα Κοζανίτη στην κατηγορία -48kg νεανίδων Α’ και στην κατηγορία νέων γυναικών, Ιωάννα Μουστακαλή στην κατηγορία -48kg κορασίδων Α’, Άλκηστις Κριτσάκη στην κατηγορία -48kg κορασίδων Β’, Έλενα Μάντη στην κατηγορία -57kg κορασίδων Β’, Κωνσταντίνος Βαμβακάς στην κατηγορία -55kg παίδων Β’ και Θεόδωρος Καπουρνιώτης στην κατηγορία -46kg παίδων β’.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης Καφενταράκης, Παντελής Φιτσιάλος και Γεωργία Αδάμου.
Οι επόμενες διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας είναι αρχικά το διεθνές τουρνουά «Ηλιάδης Cup», το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, καθώς και τα βαλκανικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις