Νίκη Βόλου: Χωρίς “4” και άγχος για το θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές αλλά και χωρίς άγχος η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει, σήμερα, στις 2.45 μ.μ., τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, στην αυλαία του πρωταθλήματος της SL2.

Χωρίς τέσσερις στις Σέρρες

Η βολιώτικη ομάδα θα παραταχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών με στόχο παίξει το ποδόσφαιρό της και να κλείσει το πρωτάθλημα μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τους τιμωρημένους Παναγιωτίδη και Μιράντα και τους τραυματίες Αλιατίδη και Τζιώρα.

Ο Βλαχομήτρος σε πρόσφατες δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του: «Ο Πανσερραϊκός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία αδικείται, σε αγωνιστικό επίπεδο, από τη βαθμολογική της θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Καταλαβαίνουμε πως ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά»

Καίγεται ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός καίγεται για το τρίποντο καθώς αν το κατακτήσει σώζει την κατηγορία ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων. Στην πόλη όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει ξεσηκωμός για το παιχνίδι και αναμένεται το Δημοτικό Στάδιο των Σερρών να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση των Che Quevara: Καλοδεχούμενοι οι οπαδοί της Νίκης Βόλου

ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Αύριο στις 2:45μμ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου.
Σε μια χρονιά που κύλησε εφιαλτικά, ορίζουμε ευτυχώς μόνοι μας την τύχη μας στο τέλος. Νικάμε και δεν κοιτάμε τι γίνεται σε κανένα άλλο ματς.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι συνώνυμο των Σερρών, το καμάρι της πόλης και του νομού, έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλης της Ελλάδας διαχρονικά, και τώρα ήρθε η ώρα οι Σερραίοι να σώσουμε την ομάδα μας.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση 58 ετών ιστορίας, στο τελευταίο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ δε θα παίξει με 11, αλλά με 12ο παίχτη όλους εμάς.
Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου είναι καλοδεχούμενοι και στην κερκίδα του γηπέδου, αλλά και πριν και μετά το ματς. Άνθρωποι που μας έχουν σεβαστεί διαχρονικά, όπως έγινε και στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο οποίο βρεθήκαμε στο Πανθεσσαλικό, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας ανεξάρτητα με το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς.
ΥΓ1: Για όσα Λιοντάρια βλέπουν πια από ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα.
ΥΓ2: Για τα νέα παιδιά που δηλώνουν υπερήφανοι ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ.
ΥΓ3: Για όσους ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥΣ θα έρθουν στο γήπεδο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
ΥΓ4: Για τους εαυτούς σας, τους συμπαίκτες σας, την ομάδα, το Λιοντάρι στη φανέλα.
ΥΓ (ΘΥΡΑ)5: ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!

 

Μαλούτας από την Ημαθία

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τη Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας και Θεόδωρος Αϊναλής από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης (Θράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις