Δεν θα είναι αδιάφορος κόντρα στον Ολυμπιακό ΣΠΦ Β’

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, αναφέρθηκε σε μία πιθανότητα η ομάδα να μην υποβιβαστεί λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με άλλες ομάδες, φωτογραφίζοντας ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και Αλμωπό Αριδαίας.

Πολλές οι απουσίες

Για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου από συγκυρίες και καραμπόλες που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Για τον λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι δεν θα είναι αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στον Πειραιά με αρκετές απουσίες. Εκτός αποστολής παρέμειναν οι τραυματίες Φίλιππος Σκοπελίτης, Θωμάς Γραικός, Ιγκόρ Φιλίποβιτς και οι τιμωρημένοι Παπακώστας, Βερνάρδος και ο Οσκαρ Σιαφά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ΣΠΦ Β’

Τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Αλκαχτάνι, Κωστή, Νταμπό, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Κεραμίδας, Κίτσος, Κλίτσα, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Δραγάτης από Ανατολική Αττική

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθούς θα έχει τους Αλέξανδρο Καραθανάση και Αντώνη Κάλλη από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις