Χ-αμόγελα στις Σέρρες – 4η θέση για τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου άντεξε την πίεση που της άσκησε ο Πανσερραϊκός, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 52 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Ξάνθη.

Ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός και για τους γηπεδούχους καθώς η ανταγωνίστρια Καβάλα γνώρισε την ήττα στη Βέροια και αποχαιρέτησε την κατηγορία, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Έμεινε όρθια η Νίκη παρά την πίεση του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός καιγόταν για τους τρεις βαθμούς που θα του εξασφάλιζαν την παραμονή, σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα των ανταγωνιστών του. Το γρήγορο γκολ της Καβάλας στη Βέροια έφερε σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους γηπεδούχους, που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα καρέ του Περιστερίδη.

Η Νίκη διαψεύδοντας τις «φήμες» που κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες αγωνίστηκε με πάθος, κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις πέρα από ένα σουτ του Μέτσε στο 10’ και μία ανολοκλήρωτη προσπάθεια αντεπίθεσης στο 82.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με σημαντικότερη αυτή του 18’ όταν σε γύρισμα του Κανίς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γρομητσάρης απομάκρυνε στη γραμμή. Στο 32’ και στο 38’ ο Περιστερίδης είπε όχι σε προσπάθειες των Μέσσι και Σοφιανού, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σθεναρά. Στο 52’ ο Κανίς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το 1-0 όμως στο τετ α τετ με τον Περιστερίδη, έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την Βέροια να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει την Καβάλα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το τελικό 0-0 ήρθε χωρίς να δυσαρεστεί καμία από τις δύο ομάδες, που ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην SL2.

Πανσερραϊκός: Κατσικάς, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι (71’ Καραμπέρης), Κρητικός, Ανάκογλου (61’ Έππας), Σοφιανός (46’ Ντίαζ), Μέσσι, Κανίς

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Τσουκαλάς (46’ Γκαρσία), Μέτσε (90’ Αθανασίου), Κυριακίδης, Βασιλείου (72’ Ροχάνο), Κουσκουνάς (72’ Στοΐνοβιτς), Βλαχομήτρος (72’ Κυρίτσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις