Προηγήθηκε 2-0 αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο – Στην προτελευταία θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου αιφνιδίασε εις διπλούν τον συνονόματο του Πειραιά, πήγε με σκορ 2-0 υπέρ του στα αποδυτήρια, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα 3-2, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση Βορείου Ομίλου της SL2 με 29 βαθμούς.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα με το συγκρότημα του Τίμου Καβακά να «περιμένει» πίσω από τη γραμμή του κέντρου με στόχο να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Ο Τσέλιος στο 10’ και ο Καρμπόβνικ ένα λεπτό μετά, δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο από κοντά και στην κόντρα επίθεση στο 12’ ο Ξύδας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Τζολάκη. Ο Κουντουριώτης ευστόχησε από τη λευκή βούλα παγώνοντας το Ρέντη.

Οι Πειραιώτες απείλησαν με τον Μαρίνο στο 20’ αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κότος στο 29’. Ακόμα δύο καλές στιγμές με Σουρλή και Μαρίνο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το 0-2 στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς βγήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Κλείνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου στο μισό γήπεδο, οι παίκτες του Ιμπαγάσα έκαναν επίδειξη δύναμης με τον Καλογερόπουλο να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 47’. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρίνος κέρδισε το πέναλτι από τον Κόλα και παρότι νικήθηκε από τον Βούγιοβιτς, ο Σουρλής εκμεταλλεύτηκε την ασίστη του Κωστή για το 1-2. Στο 64’ ο Καρμπόβνικ μετά από έξοχη ενέργεια βγήκε από τα αριστερά και έκανε γύρισμα-μισό γκολ με τον Σουρλή να βρίσκεται και πάλι στη σωστή θέση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά δεν σταματούσαν με αποτέλεσμα οκτώ λεπτά αργότερα να έρθει και το τρίτο γκολ. Για ακόμα μια φορά από την αριστερή πλευρά, ήταν ο Κίτσος αυτός που έκανε την ασίστ για τον Πινακά ο οποίος με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων. Ο Τζολάκης χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 74’ μπλοκάροντας το σουτ του Μάνγκα με τους γηπεδούχους από εκεί και πέρα να φτάνουν με άνεση στη νίκη.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκη, Κίτσος, Κουτσίδης (46’ Ντόι), Καλογερόπουλος (88’ Κεραμίδας), Νίκολιτς (81’ Σαπουντζής), Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Σουρλής, Τσέλιος (46’ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή

Ολυμπιακός Βόλου (Tίμος Καβακάς)Βούγιοβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης (67’ Ντο Σάντος), Κατσούκης, Χατζής (67’ λ.τ. Πέλκας), Ξύδας (32′ λ.τ. Γκαργκαλατζίδης), Κότος, Μάνγκα, Ντιαμπί (57’ Κόκας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις