Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργάνωσε η Νίκη Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου 2022στο κολυμβητήριο “Βασ, Πολύμερος” στη Ν.Ιωνία, προπονητικό τουρνουά πόλο με τη συμμετοχή του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, του ΟΥΚ και του ΝΟΛ, υπό την αιγίδα της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, στα πλαίσια προετοιμασίας για τους αγώνες της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων(Κ13), που θα διεξαχθούν 20 – 22 Μαΐου 2022 στον Βόλο.

Συμμετείχαν συνολικά 45 αθλητές από τους τρεις συλλόγους καθώς και οι προπονητές αυτών κ.κ. Νίκος Κωνσταντέλιας Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, Δημήτρης Μπλάνας ΝΟΛ, Γιώργος Αδαμάσογλου ΟΥΚ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του τουρνουά, διεξήχθησαν κι αγώνες προπόνησης μεγαλύτερων ηλικιών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι “Ο Βόλος έχει μακρά ιστορία στην υδατοσφαίριση και το υγρό στοιχείο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αρχές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσαι. Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές που συμμετείχαν και στους προπονητές τους κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στη β’ φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο”.

Το τουρνουά, τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γιώργος Κίτσιος, ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την διοργάνωση, καθώς και για το πολύπλπευρο έργο τους σε όλα τα τμήματα. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων “Η ΕΚΠΟΛ ως κομμάτι της Περιφέρειας, βρίσκεται πάντα στο πλευρά των ερασιτεχνικών σωματείων και στο έργο που επιτελούν για τη νεολαία μας, τους νέους και τις νέες μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις