Μπακασέτας στους Betarades: Το πανάξιο πρωτάθλημα της ΑΕΚ και το “όχι” στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από το αγαπημένο σας κανάλι δεν έχουν τελειωμό! Οι Betarades ταξίδεψαν στην Τραπεζούντα και το 3ο και τελευταίο επεισόδιο έχει πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και πρωταθλητή με την Τραμπζονσπόρ, Τάσο Μπακασέτα. Ο Έλληνας μέσος μιλάει για όλους και για όλα στους Θοδωρή και Αριστοτέλη σε μια συνέντευξη γεμάτη χιούμορ, αλήθειες και πολλές ιστορίες. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αλλά και για την betsson ελλαδα.

Μετά την κοινή συνέντευξη των Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα, αλλά και την αποκλειστική εξομολόγηση του Μανώλη Σιώπη, το τρίτο και τελευταίο βίντεο από το ταξίδι στην Τραπεζούντα είναι αφιερωμένο στον Τάσο Μπακασέτα. Ο παίκτης της πρωταθλήτριας Τραμπζονσπόρ ανοίγει το σπίτι του στους Θοδωρή και Αριστοτέλη, παραχωρώντας μια αποκλειστική συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε.

Αφηγείται άγνωστες πτυχές της καριέρας του, μιλάει για τη ζωή του στην Τουρκία αλλά και για το πως ζει το ποδόσφαιρο στην Τραμπζονσπόρ, ενώ κάνει αναδρομή στο παρελθόν και μιλάει για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την απόφαση του να ασχοληθεί με αυτό. Ο Έλληνας άσος απάντησε σε όλες τις ερωτησεις των Θοδωρή και Αριστοτέλη, μίλησε για τα όσα έζησε στις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες.

Τι αναφέρει για το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης, τον δανεισμό στον Άρη, τον Πανιώνιο και τη μεταγραφή στην ομάδα της καρδιάς του την ΑΕΚ; Μιλάει για το πρωτάθλημα της Ένωσης και δίνει τη δική του οπτική για το τι έγινε τελικά στον περιβόητο αγώνα της Τούμπας. Πως βίωσε την εποχή μετά το πρωτάθλημα και ποια ήταν η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη; Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πιο αποκαλυπτικός από ποτέ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και την πρόταση που αρνήθηκε, ενώ αποκαλύπτει στο Betarades.gr ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε.

Φυσικά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ! Ο Τάσος Μπακασέτας μιλάει για τους Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Κονέ, για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, για τις σχέσεις του με τους δημοσιογράφους, ενώ αποκαλύπτει ποιος είναι ο παίκτης που τον “ξεφτίλησε” στο γήπεδο. Όπως σε κάθε Betarades Guest έτσι και σε αυτό τα Quiz δεν θα μπορούσαν να λείπουν, όπως φυσικά και το καθιερωμένο QNA, με τον Μπακασέτα να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών του.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια του μοναδικού Betarades docuvlog στην Τραπεζούντα με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα. Δείτε παρακάτω όλο το απολαυστικό επεισόδιο, για ακόμη περισσότερες ιστορίες, αλήθειες και χιούμορ σε μια συνέντευξη που τα έχει όλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις