Εξαιρετικές εμφανίσεις, ατομικά ρεκόρ και μετάλλια για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου (pics)

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στους Μακεδονικούς 2022 που διοργανώθηκαν από την ΚΟΕ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 29/04 έως 01/05. Οι αγώνες ήταν κατηγορίας Οpen με συμμετοχή 510 αθλητών-τριών   και  επιπρόσθετα είχαν διεθνείς συμμετοχές από άλλες τέσσερις χώρες. Οι συγκεκριμένοι αγώνες  αποτελούν όριο πρόκρισης για διεθνείς διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής(LEN) και Παγκόσμιας (FINA) κολυμβητικής ομοσπονδίας και διακρίνονται για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στους αγώνες με 4 αθλητές -τριες οι οποίοι προέρχονταν από μια 10ημερη προετοιμασία ιδιαίτερα επίπονη για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας. Πρόκειται για τους:

Μιαρίτη Αλέξανδρο

Κουκουσέλη Νίκο

Θεοδοσόπουλο Γιάννη

Γκουντούλα Αριέτα.

Οι επιδόσεις των αθλητών ήταν εξαιρετικές και πέρα από κάθε προσδοκία δεδομένης της χρονικής στιγμής και του 10ήμερου camp προετοιμασίας  που προηγήθηκε.

Δύο ασημένια μετάλλια από τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 200 και 400 μικτή ατομική ανδρών με πολύ καλές επιδόσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο από την νεαρή αθλήτρια Γκουντούλα Αριέτα στα 1500 ελεύθερο γυναικών κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Πολύ καλές οι επιδόσεις και των άλλων δυο αθλητών με πλασαρίσματα σε τελικούς και βελτίωση των χρόνων τους.

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη συνόδευε η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου με τον έφορο κ. Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο και το μέλος της ΔΕ κ. Χάρη Μπουρνή. Η ΔΕ του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και γονείς, που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν. Τη σκυτάλη παίρνει το τμήμα  τεχνικής κολύμβησης με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής Ανδρών-Γυναικών (Open) 06-09 /05 2022 στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις