Ποιοτική, αξιόπιστη και ηθική, με “φόντο” το κάτι παραπάνω στο μέλλον

Η Νίκη Βόλου τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Πρώτου Ομίλου της Σούπερ Λίγκα 2, εκπλήρωσε τον αγωνιστικό στόχο που έθεσε και κέρδισε τον σεβασμό των οπαδών της και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Αυτό συνέβη, διότι, αρχικά, έδειξε πόσο καλή ομάδα ήταν. Μετά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα του πρώτου γύρου, με τους συνεχόμενους αγώνες και το μόνιμα γεμάτο “απουσιολόγιο” του Αλέκου Βοσνιάδη, στον δεύτερο, όταν η ομάδα ήταν ξεκούραστη και πλήρης, έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ποια είναι: Μία ομάδα που άνετα θα μπορούσε να κάνει “κούρσα” πρωταθλητισμού, από την αρχή της φετινής χρονιάς, αν δεν είχε, στο ξεκίνημα, τόσες πολλές “τρικλοποδιές” στην πορεία της. Παράλληλα, κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτό που υποσχέθηκε στον κόσμο της. Και, μάλιστα, με το… παραπάνω. Εξάδα είπε ο Βοσνιάδης στην παρουσίασή του, το περασμένο καλοκαίρι, “τετράδα” προέκυψε. Και, μάλιστα, με άνεση, σε σημείο οι κυανόλευκοι, με το τέλος της χρονιάς, να θεωρούνται και αδικημένοι, από ποδοσφαιρικούς αναλυτές, βάσει της απόδοσής της και της τελικής της θέσης. Η νεοφώτιστη, στην κατηγορία, Νίκη Βόλου. Να το τονίσουμε αυτό…

Από την άλλη, όσον αφορά τους εκτός Νομού Μαγνησίας, έστειλε, σε όλους τους, μήνυμα πως ό,τι υπόσχεται, ό,τι αναγγέλει, το τηρεί. Έδειξε ότι είναι μία ομάδα αξιοπρεπής, ηθική. Έτσι αντιμετώπισε όλα της τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος, παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου. Όπως, ακριβώς, το έλεγε και το ξαναέλεγε ο Βοσνιάδης και οι ποδοσφαιριστές του, κατά τις τοποθετήσεις τους. Η Νίκη, σε κάθε της αναμέτρηση, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο καθένα ξεχωριστά, έπαιζε για τη φανέλα της, την ιστορία της και την τιμή τη δική της, αλλά και όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αδιαμφισβήτητα, μία πολύ καλή χρονιά έλαβε τέλος, αλλά δύναται να είναι μόνο η αρχή στη, μετέπειτα, πορεία της Νίκης στη συγκεκριμένη κατηγορία, τα επόμενα χρόνια, με στόχο το ψηλότερο σκαλοπάτι στη “σκάλα” του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, τη Σούπερ Λίγκα 1.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις