Στοίχημα: Αδύνατο να μην ξεφύγει το σκορ στο “Μπερναμπέου”

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει να προσφέρει συγκινήσεις και μετά το χθεσινό μεγάλο παιχνίδι του “Θεράμικα”, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε στο “Μπερναμπέου” τη Μάντσεστερ Σίτι, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από συναρπαστική. Το ενδιαφέρον φυσικά είναι στραμμένο και σήμερα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από όπου έρχεται και η σημερινή μας πρόταση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε τι έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr. 

Δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 4-3 στο επικό παιχνίδι του “Έτιχαντ”. Καλύτεροι οι “πολίτες” θα μπορούσαν να έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα, ωστόσο “μίλησε” η ποιότητα των Μπενζεμά και Βινίσιους, που κράτησαν ζωντανή τη “βασίλισσα”. Η ομάδα του Αντσελότι ξέσπασε το Σάββατο κόντρα στην Εσπανιόλ, την οποία διέλυσε με 4-0, εξασφαλίζοντας έτσι και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Το ηθικό βρίσκεται στα ύψη, θα προσπαθήσει σήμερα να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να φτάσει σε ακόμη έναν τελικό.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο αποψινό παιχνίδι και η Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στη Λιντς, έφτασε σε μια άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-0, που ήταν και η τέταρτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις. Οδηγεί σταθερά την κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται στο +1 από τη Λίβερπουλ. Όσο για το αποψινό παιχνίδι, ελπίζουμε και περιμένουμε μια επανάληψη του πρώτου αγώνα που δύσκολα θα ξεχαστεί. Δύο ποιοτικές ομάδες με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή, η Ρεάλ θα ρισκάρει περισσότερο και δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις