“Στα σκαριά” διοικητική σύμπραξη που θα “απογειώσει” τον Αλμυρό! – Όλο το ρεπορτάζ

Ο πρώην πρόεδρος του Αλμυρού, Δήμος Περπερίδης, με διαδικτυακό του “χτύπημα”, προανήγγειλε ενδεχόμενη διοικητική σύμπραξη, μεταξύ του ίδιου, του Στέλιου Βούλγαρη και του Βασίλη Αργυρόπουλου, η οποία δύναται να “απογειώσει” τον Γ.Σ.Α., ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά και των επόμενων ετών!

Συγκεκριμένα, σε post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανήρτησε φωτογραφία εκείνου με τους δύο άνδρες, από τη φιέστα ανόδου του Αλμυρού στη Γ’ Εθνική, πριν μερικά χρόνια, τονίζοντας: “Μονο στην σκέψη η τριάδα νομιζω τρομοκρατεί λιγο….θα υπάρξουμε ποτε μαζι στο μελλον;;;;περιμενω απαντησεις… ΜΟΝΟ Γ.Σ.Αλμυρου!”.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Θυμίζουμε πως Στέλιος Βούλγαρης και Δήμος Περπερίδης, συνυπάρχοντας στο διοικητικό σχήμα του Γ.Σ.Α., πριν μερικά χρόνια, κατάφεραν να ανεβάσουν τον Αλμυρό στις εθνικές κατηγορίες, ύστερα από αρκετά χρόνια, και, μάλιστα, με αυτούς στο τιμόνι του, να πραγματοποιεί εξαιρετικές αγωνιστικές σεζόν, με όμορφο ποδόσφαιρο και μεγάλη βαθμολογική συγκομιδή. Παράλληλα, ο Βασίλης Αργυρόπουλος υπήρξε κι εκείνος πετυχημένος παράγοντας του Γ.Σ.Α., κατά το παρελθόν.

Η ενδεχόμενη συνεργασία των τριών, σε διοικητικό επίπεδο, στον Αλμυρό, αναμενόμενα, δύναται να φέρει ενθουσιασμό στη φίλαθλη κοινωνία της πόλης. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις άνδρες ήδη έχουν προχωρήσει σε κάποιες πρώτες συζητήσεις για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, το οποίο θα εκπονηθεί, μέσω ενός ιδιαίτερα πρωτοποριακού μοντέλου, όσον αφορά τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων, για τα τοπικά, αλλά, γενικά, για τα εγχώρια ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις