Την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Βόλος προανήγγειλε ο Μπέος: «Ότι ήταν να δώσω στο ποδόσφαιρο το έδωσα»

Σημαντικές εξελίξεις για την ΠΑΕ Βόλος, που θα γίνουν γνωστές τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, προανήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO.

Στις αρχικές του δηλώσεις ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ΠΑΕ, ανέφερε πως όχι μόνο δεν τίθεται θέμα ενασχόλησής του με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά σκοπεύει να αποσυρθεί και από τον χώρο του ποδοσφαίρου, γενικότερα.

«Η ιστορία που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί για μένα. Όπως τελειώνει, εύχομαι πολύ σύντομα και η παρουσία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σκοπός μου είναι τα επόμενα χρόνια να αφοσιωθώ στα δημαρχιακά μου καθήκοντα, προσφέροντας στην πόλη μου. Μεγαλώνοντας, ο άνθρωπος κουράζεται πιο εύκολα. Θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να φτιάξω την πόλη, όπως εγώ την οραματίζομαι. Ότι ήταν να δώσω στο ποδόσφαιρο το έδωσα. Έχω γράψει τη δική μου ιστορία στο ποδόσφαιρο, την οποία άλλοι θα την ζήλευαν και άλλοι θα την κατηγορήσουν».

Τις τελικές του αποφάσεις ο Αχιλλέας Μπέος θα τις ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει και που σύμφωνα με τον ίδιο θα προκαλέσει πάταγο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις