Μπέος: «Να χειροκροτήσουμε την Εθνική σ’ ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό»

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο στα δύο παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική ομάδα τον Ιούνιο, απεύθυνε ο Δήμαρχος Βόλου, μέσω της συνέντευξής του, στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM. Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως η Εθνική ομάδα είναι υπόθεση όλων και στόχος είναι το Πανθεσσαλικό να γίνει η δεύτερη έδρα της.

Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Θεσσαλίας να υποδεχθούμε και να χειροκροτήσουμε την Εθνική μας ομάδα σ’ ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εμείς ως Δήμος Βόλου αλλά και η Περιφέρεια θα αγοράσουμε εισιτήρια τα οποία θα μοιράσουμε στα παιδάκια των ακαδημιών όλων των ομάδων και των σχολείων.

Επίσης εισιτήρια θα αγοράσει η ΠΑΕ Βόλος όπως και η Νίκη Βόλου, έχω ήδη μιλήσει με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Η Εθνική Ελλάδος είναι υπόθεση όλων μας και είναι τιμή μας που έρχεται στον Βόλο για πρώτη φορά, για δύο επίσημα παιχνίδια και μακάρι το Πανθεσσαλικό να γίνει η δεύτερη έδρα της Εθνικής, pρώτη είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε να χαίρεται όλη η Θεσσαλία».

Το σχετικό απόσπασμα στο ηχητικό, στο 22:50”:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις