Τσιμπανάκος σε Μπέο: «Άλλος ήταν ο νταλαβερτζής» – Τι απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου

Μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ΠΑΕ θέλησε να απαντήσει με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM.

Οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Αρχικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος εξέφρασε την άποψη πως όταν αναφέρεται σ’ αυτόν καλό είναι να είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρόντες. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «νταλαβερτζής» που του επισύναψε ο Δήμαρχος, ο κ. Τσιμπανάκος απάντησε: «Νταλαβερτζής δεν είμαι εγώ, νταλαβερτζής ήταν άλλος που έσπαζε τα “κόκκαλα” σε λέσχη στην Καλλιθέα» και συνέχισε:

«Εγώ έχω την ίδια στάση από το 2016 και δεν θα υποκύψω σε κανέναν. Ήμουν ο μοναδικός που μπήκα μπροστά και πάλεψα. Αυτό μπορούσα κι αυτό έκανα. Όμως τον κ. Γουόρντεν είχα καμία δουλειά να τον πληρώσω εγώ; Είχα καμία υποχρέωση εγώ με τον κ. Γιαλούση;»

Ακολούθησε μία αντιπαράθεση με τον Χρήστο Λουκά που αφορούσε την προσφορά του καθενός στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά το 10% που δικαιούται από τις εισπράξεις ο Ερασιτέχνης ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος απάντησε: «Εγώ τα χρήματα αυτά τα έχω προπληρώσει στον Ερασιτέχνη από τα εισιτήρια διαρκείας. Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου τον βοήθησα ακόμη κι όταν δεν ήμουν στην ομάδα. Δηλαδή στα έσοδα να είμαστε μαζί αλλά στα έξοδα μόνος μου;»

Στην ερώτηση αν έχει βάση το δημοσίευμα του sportstonoto που ανέφερε πως παραμένει στον Ολυμπιακό Βόλου αν με κάποιον τρόπο η ομάδα δεν υποβιβαστεί, απάντησε: «Εγώ τελείωσα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ερασιτέχνης που είναι ο θεματοφύλακας να βρει την καλύτερη λύση κι ότι βοήθεια χρειαστεί, εγώ θα βοηθήσω σε ότι μπορώ. Το δημοσίευμα του sportstonoto δεν ισχύει 100%».

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ρωτήθηκε αν υπήρξε αντικατάσταση του Σωτήρη Μαυρονάσιου όταν δήλωσε παραίτηση από την προεδρία: «Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος ήταν πρόεδρος μέχρι το τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι 30 Ιουνίου. Είχε παραιτηθεί αλλά ήρθαμε σε μία συνεννόηση και παρέμεινε μέχρι το τέλος. Τα άλλα είναι κουτσομπολιά».

Για τον κ. Νταόπουλο: «Ο κ. Νταόπουλος έβαλε χρήματα στον Ολυμπιακό. Ήταν στη διαδικασία να πάρει το 51%. Κι εγώ ξέρω πως ο Δήμαρχος ρωτούσε για τον κ. Νταόπουλο τον κοινό μας δικηγόρο, τον κ. Γρηγορίου»

«Εγώ δεν παράτησα στη μέση τον Ολυμπιακό Βόλου, εγώ τον πήγα μέχρι το τέλος. Ούτε την παράτησα με χρέη. Μπορεί να αποτύχαμε αλλά την πήγα μέχρι το τέλος».

Κλείνοντας ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να μου πει αν θα αφήσω χρήματα στον Ερασιτέχνη. Είναι δικά μου κι ότι θέλω θα τα κάνω. Μπορώ να τα κάψω αν θέλω ή μπορεί και να δώσω περισσότερα από τα 30 χιλιάρικα που μου ζητάτε να αφήσω…»

Η τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Τσιμπανάκου και τα όσα είπε για τον Αχιλλέα Μπέο υποχρέωσαν τον Δήμαρχο Βόλου να απαντήσει με νέα παρέμβαση, επισημαίνοντας πως αυτός πλήρωσε τον κ. Βασιλειάδη για να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου και ανέλαβε και τα βάρη του παρελθόντος που αριθμούσαν 27 προσφυγές. Αντίθετα, ο κ. Τσιμπανάκος πήρε χωρίς ένα ευρώ τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε ο κ. Μπέος.

Το ηχητικό απόσπασμα από τις παρεμβάσεις των δύο ανδρών στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM:

 

Η αρχική τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις